Razor Step kopen

 De Beste Step Stuntstep Vouwstep

Razor step kopen - Razor stuntstep kopen - De beste step van 2018!

Een echte originele Razor step  koop je uiteraard bij de echte Razor step specialist: Razor step kopen.

 

De eerste Razor scooter was een vouwstep en is uitgevonden door Micro Mobility Systems en geproduceerd door JD Coorporation. In 1999 werd deze Razor vouwstep op de markt gebracht in de Verenigde Staten en in 2000 waren er reeds 5 miljoen van verkocht. Deze Razor scooter step werd bovendien in 2001 verkozen tot speelgoed van het jaar in de  Verenigde Staten. Tegenwoordig wordt de Razor scooter vervaardigd door  Razor USA, gevestigd in Cerritos, California. De Razor stepjes en stuntsteppen worden niet alleen meer gemaakt als speelgoed voor de jeugd, maar hebben nu tevens sport doeleinden. Razor heeft tegenwoordig zelfs een echt professioneel stuntstepteam.

Razor heeft een ruim assortiment vouwsteppen, stuntsteppen en electrische steps. Hieronder zullen we de beste en meest verkochte steppen voor je op een rij zetten.

 

De grootste Razor step en stuntstep collectie vind je bij de echte Razor Step specialist (klik hier)

 

 

Razor vouwstep kopen | Roze of Blauw | De beste vouwstep

 

 

 

Razor staat bekend om haar hoge kwaliteit vouwstepjes voor een zeer mooie prijs. De vouwsteppen van Razor zie je al jarenlang op straat, op de camping en op de boulevards langs het strand.

 

 

 

 

 

 

 

 

Uiteraard is er een blauwe Razor vouwstep voor de jongens en een roze vouwstep voor de meisjes. De vouwstepjes van Razor hebben een sterk frame, zijn lekker licht en tot een klein pakketje in te klappen. Makkelijk om mee te nemen in de auto of met het openbaar vervoer dus.

Vanaf € 39,95 (gratis verzending)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op de pagina Razor stuntstep vind je alle informatie om een de juiste stuntstep te kopen.

 

De meest verkochte stuntstep van Nederland, de stuntstep Razor Beast Pro Scooter:

 

Scooter Beast Razor pro stuntstep - kopen - beste stuntstep van Nederland